03 de setembre 2018

Visita nocturna al campanar 2018

Com ja gairebé és tradició, els campaners de Reus tornem a organitzar el dia 22 de setembre al vespre les visites nocturnes al campanar durant la festa major de la Misericòrdia.

Per a assistir-hi és imprescindible que feu reserva prèvia per correu a partir del dia 15 de setembre a campanersdereus@gmail.com indicant quantes persones vindreu. Us respondrem confirmant la plaça i indicant-vos l'hora exacta de la visita, ja que organitzem diferents grups durant tot el vespre. L'activitat té un preu de 2 euros per persona, destinat a cobrir les despeses i col·laborar amb la tasca dels campaners.

Amb aquesta activitat pretenem donar a conèixer la tasca dels campaners, descobrir les campanes i els seus tocs i alhora gaudir de les vistes nocturnes des del sostre reusenc. Si us interessa conèixer més a fons el campanar, la Prioral i altres aspectes al voltant d'aquests elements, us recomanem altres propostes de caire cultural que s'ofereixen tant des de l'Ajuntament com des de la iniciativa privada.

---
ACTUALITZACIÓ:
Us informem que ja no queden places per aquesta activitat.
Tot i això, si voleu visitar el campanar, us informem que tant des de l'ajuntament com des de la iniciativa privada s'ofereixen visites i altres activitats al campanar. Podeu preguntar-ho al Gaudí Centre o a l'oficina de turisme del carrer Sant Joan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada