06 de setembre 2016

Visites nocturnes al campanar

Per tercer any consecutiu, tornem a organitzar les visites nocturnes al campanar durant la festa major de la Misericòrdia. Com sempre, seran el dia 22 al vespre.
Per a assistir-hi és imprescindible que feu reserva prèvia per correu a campanersdereus@gmail.com indicant quantes persones vindreu. Us respondrem confirmant la plaça i indicant-vos l'hora exacta de la visita, ja que organitzem diferents grups durant tot el vespre. L'activitat té un preu simbòlic d'1 euro per persona per a cobrir les despeses.

Amb aquesta activitat pretenem donar a conèixer la tasca dels campaners, descobrir les campanes i els seus tocs i alhora gaudir de les vistes nocturnes des del sostre reusenc. Si us interessa conèixer més a fons el campanar, la Prioral i altres aspectes al voltant d'aquests elements, us recomanem altres propostes de caire cultural que s'ofereixen tant des de l'Ajuntament com des de la iniciativa privada.

- clica a sobre la imatge per ampliar-la -

ATENCIÓ: Se'ns han exhaurit totes les places per les visites nocturnes al campanar. 
Lamentem que no pugueu cabre-hi tots els que voldríeu. Els campaners som voluntaris de 2 agrupaments escoltes i no podem dedicar-nos a fer-les de forma habitual. Ens sap greu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada