Vine al cau!

Som entitats d'educació en el lleure sense ànim de lucre, que oferim als infants i joves l'aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia.

La nostra proposta educativa vol formar ciutadans compromesos i responsables.  Sempre que podem ho fem en el marc de la natura, amb sortides i campaments.
Eduquem els infants i joves perquè siguin capaços de participar de manera activa i crítica en la societat on viuen, assumint les responsabilitats necessàries per ajudar a construir una societat més justa, solidària i sostenible.Tenim un projecte educatiu basat en aprendre fent projectes, en la descoberta de la natura a través dels campaments, en la voluntat de conèixer el nostre entorn, d'implicar-nos-hi i de transformar-lo.

Ens trobem els dissabtes a la tarda. Fem jocs, activitats, tallers... També fem algunes excursions de cap de setmana i a l'estiu anem de campaments.
Ens divertim tot assumint rols i responsabilitats, decidint i preparant nosaltres mateixos algunes activitats, treballant en equip i descobrint el nostre entorn. 

Tenim entre 6 i 18 anys i estem separats per unitats –grups d’edat–. 
Els nostres caps –monitors– són joves titulats i la majoria han passat també de petits pel cau.

Formem part del moviment d'educació en el lleure més gran del país: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, integrat dins la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge  i membre de les diferents associacions escoltes i guies internacionals. 

Més informació:  tríptic  --  www.escoltesiguies.cat


 


AEG MontsantCim

Avinguda Sant Jordi, 23-25 baixos
43201 Reus

montsantcim@escoltesiguies.cat

facebook.com/MontsantCim
instagram.com/aegmontsantcim


 


AEG Misericòrdia

Avinguda Carrilet, 29 (antic centre cívic)
43204 Reus

misericordia@escoltesiguies.cat

facebook.com/AEGMisericordia
instagram.com/aeigmisericordia